Huidoneffenheden bestaan uit goedaardige bultjes, uitstulpingen en ruwe plekjes. Deze plekjes worden vaak als cosmetisch storend ervaren. De huidoneffenheden komen voornamelijk voor in het gelaat, hals en decolleté. Deze kunnen ontstaan door overmatige blootstelling aan zon, huidveroudering en het dragen van kettinkjes. De huidoneffenheden kunnen wij verwijderen met de zapper.

Huidoneffenheden bestaan uit:
ouderdomswratjes (verruca seborhoïca)
steelwratjes (Fibromen)
vetbultjes (Xanthelasma Palpebrare)

Hoe ziet de behandeling voor het verwijderen van huidoneffenheden eruit?

Goedaardige huidoneffenheden kunnen verwijderd worden door middel van de zapper. De huidtherapeut stipt met de zapper de huidoneffenheid aan. De stroom brandt de huidoneffenheid pijnloos weg. (gecoaguleerd). Het fijne van de zapper is dat deze alleen de bovenste huidlagen coaguleert. Hierdoor herstelt de huid mooi en zonder littekens. Na de behandeling ontstaat er een korstje dat binnen een week van de huid valt.

ouderdomswrat verwijderen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om huidoneffenheden te verwijderen?

Gemiddeld volstaan 1 tot 2 behandelingen met de zapper om de huidoneffenheden te verwijderen.

Wie voert de behandelingen uit?

De huidtherapeutische behandelingen zullen alleen door een huidtherapeut worden uitgevoerd. Onze huidtherapeut is HBO geschoold en is lid van de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten. Ook staat zij ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici en is in bezit van een AGB-code.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Deze kunt u hier inplannen.