fbpx

Bent u op zoek naar een acne litteken behandeling? Acne littekens kunnen erg storend zijn. Deze littekens kunnen ontstaan door het verkeerd verwijderen van ontstekingen of door een ontsteking zelf. Vaak komen de acne-littekens voor bij de slapen, op de wangen of op de schouderbladen.

Wat zijn acne littekens?

Bij Acne-littekens is het huidweefsel zodanig beschadigd dat er blijvende schade zichtbaar is. Deze littekens kunnen eruit zien als een putje in de huid of een donkere verkleuring.

Acne littekens Dermalounge Hilversum

Hoe ziet een acne litteken behandeling eruit?

Een acne litteken behandeling ziet er als volgt uit. In onze kliniek behandelt de huidtherapeut de acnelittekens door middel van Microneedling of door diepere chemische peelings. Het is van belang dat de klant de door de huidtherapeut voorgestelde producten thuis gebruikt om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Meer informatie over Microneedling d.m.v. de Skinpen

Meer informatie over Chemische peelings

Is een acne litteken behandeling iets voor mij?

Is een acne litteken behandeling iets voor u? Tijdens een vrijblijvend consult zal de huidtherapeut de mogelijkheden van beide behandelopties met u bespreken. De huidtherapeut zal uw huid grondig bekijken en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Dit persoonlijke behandelplan is afgestemd op uw verwachtingen en wensen voor uw huid. Zo weet u wat u kunt verwachten en hoeveel behandelingen u nodig zult hebben.

Hoe vaak heb ik een acne litteken behandeling nodig?

Het aantal behandelingen die u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Ten eerste van de huidconditie zelf en ten tweede van de diepte van de acné- littekens. Gemiddeld zullen er 3-6 behandelingen nodig zijn.

Wie voert de behandeling uit?

De huidtherapeutische behandelingen zullen alleen door een huidtherapeut worden uitgevoerd. Onze huidtherapeut is HBO geschoold en is lid van de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten. Ook staat zij ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici en is in bezit van een AGB-code.

Wilt u meer informatie over acne litteken behandelingen? Plan dan hier uw vrijblijvende consult in. U kunt al uw vragen bij ons stellen, zodat u een volledig beeld krijgt van hoe een behandeling eruit ziet en wat u precies kunt verwachten.

Voor- en na foto's

Resultaten van eigen cliënten middels microneedling en/- of peelings.