Over mij

Mijn naam is Daniëlle Krikke. Ik heb van jongs af aan al een passie voor de huidproblematiek en de bijbehorende huidtherapie. Daarnaast ben ik enorm nieuwsgierig en vasthoudend om een oplossing voor een huidprobleem te vinden. Hoe ontstaan huidproblemen? Hoe kom je van je huidprobleem af? Welke behandelmethode is het best geschikt voor jouw huid?

Ik heb veel last gehad van een eczeem huid, vooral op het lichaam en in het gelaat. In het gelaat was misschien nog wel het meest vervelend, omdat andere mensen het opviel. Door de opleiding Huidtherapie heb ik geleerd hoe deze huidaandoening ontstaat en hoe ik mijn huid het beste kon verzorgen, zodat mijn huid zou verbeteren. Door mijn opleiding en mijn ervaring kan ik op een professionele manier een oplossing voor uw huidprobleem aandragen.

Over mij

Mijn loopbaan

Ik heb de opleiding Huidtherapie te Utrecht in 2018 met succes afgerond. Huidtherapie heeft een beschermde titel, namelijk ‘Huidtherapeut’. Ik sta ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ik ben in het bezit van een AGB-code via het Kwaliteitsregister voor paramedici.

Om de titel Huidtherapeute te mogen behouden volg ik jaarlijks verschillende cursussen en ga ik naar congressen om mijzelf up-to-date te houden op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de huidtherapie. Na het behalen van mijn HBO diploma ben ik werkzaam geweest in zowel een medische als cosmetische huidtherapie-kliniek. In beide klinieken heb ik veel werkervaring opgedaan en mij gespecialiseerd in lasertherapie en huidverjonging. De combinatie van cosmetisch met medisch heeft mij altijd het meest geïnteresseerd. Mijn doel was om een eigen praktijk te beginnen waarin ik mijn ervaring met klanten kan delen. Dit jaar kreeg ik de kans om dit doel te bewerkstelligen en deze heb ik dan ook met beide handen aangepakt. Vandaar dat ik nu start met mijn eigen praktijk in de gezellige winkelstraat Gijsbrecht van Amstelstraat te Hilversum.

Mijn missie

Ik vind het belangrijk dat de cliënt centraal staat, want elke huid is anders. Wat kan ik betekenen als huidtherapeut voor jou? Hoe kan je je huid thuis goed verzorgen? Hoe zorgen we er samen voor dat je een goed gevoel krijgt over jouw huid? Want wanneer jij je goed voelt, dan straal je dit ook uit!

Tijdens een vrijblijvend consult bekijk ik de huid grondig en bespreek ik een behandelplan geheel afgestemd op jouw huid en jouw wensen. Daarnaast krijgt u een passend productadvies. Als eigenaresse van Huid- en Laserkliniek DermaLounge ben ik als huidtherapeut alleen werkzaam in de praktijk.

Ben je benieuwd of ik iets voor jouw huid kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend consult. Dit mag per e-mail, Whatsapp of bel mij op 06-48538741. Je kan ook reageren via het contactformulier.

AGB-code: 90106893

Registratie Kwaliteitsregister Paramedici: 39104461788

NVH-lidnummer: 520340