Obagi Medical bestaat uit verschillende systemen om de huid van binnenuit te optimaliseren. Het zijn cosmetische/medische producten welke kunnen worden ingezet voor ieder huidtype en bij elke huidprobleem. Deze producten worden ook wel cosmeceuticals genoemd. Alleen huidtherapeuten en artsen adviseren deze producten. De producten worden als thuisbehandeling, maar ook ter voorbereiding op een behandeling in de praktijk geadviseerd.

Obagi Medical bestaat uit een zestal systemen welke zich focust op de:

Wat de producten zo speciaal maakt, is dat de systemen wetenschappelijk onderbouwd zijn. De producten bevatten krachtige ingrediënten die zeer effectief werken om verschillende huidproblemen aan te pakken. De systemen kunnen gemixt en gematcht worden en hierbij worden afgestemd op jouw wensen, huidtype en/of huidprobleem. Voor iedere huid is er een match!

Bij Huid- en Laserkliniek DermaLounge werken wij met de producten van Obagi Medical. Het is hierbij van belang dat de huidtherapeut uw huid goed heeft geïnspecteerd, maar ook uw wensen voor uw huid goed in kaart heeft gebracht. U krijgt een uitgebreid advies over hoe u de producten thuis op de juiste manier kunt gebruiken. Onze huidtherapeut informeert u op een zeer professionele manier om zo het beste resultaat voor uw huid te bereiken.

De producten kunnen als thuisbehandeling worden ingezet, maar ook ter voorbereiding op een medische peeling. De producten geven na een week gebruik al resultaat!

Wilt u meer informatie over de Obagi Medical systemen of wilt u persoonlijk huidadvies? Dan help ik u graag verder! Plan hier een vrijblijvend en gratis intake via het contact formulier. Dan kan ik u een persoonlijk huidadvies geven.

Obagi Medical

Obagi Medical Nu-derm systeem