De award winnende producten van Colorescience bieden hoogwaardige bescherming tegen de zon, voeden de huid en voelen zijdezacht aan. De producten vervagen de scheidingslijn tussen huidverzorging en make-up. Ze bevatten pigmenten, anti-oxidanten, peptiden, vitaminen, zinkoxide en titanium-dioxide. Dit wil zeggen dat de producten de huid beschermen en tegelijkertijd mooier maken. De producten van Colorescience zijn een aanvulling op uw huidige huidverzorgingsroutine! 

De producten zijn geschikt voor ieder huidtype. Ook indien u last heeft één van de volgende huidaandoeningen:

Colorescience
Colorescience
Colorescience

De producten van Colorescience bevatten minerale filters met een PA+++ rating die de huid beschermen tegen UV-straling. Minerale filters brengen een laagje aan op de huid (zonder een witte waas achter te laten), die de UV-straling weerkaatsen. De PA+++ rating betekent dat het de best beschikbare bescherming geeft tegen UV-straling. Daarbij zijn de producten ook water resistent. Ideaal wanneer u op vakantie gaat! 

Links staat de ‘Sunforgettable brush on shield’. Dit zijn SPF 30 mineralen die op het gelaat kunnen worden aangebracht door middel van een Kabuki brush.

Colorescience bestaat uit verschillende lijnen om de volgende huidproblemen aan te pakken;

  • grove poriën
  • roodheid
  • pigmentvlekken egaliseren
Er is keuze uit de volgende producten;
  • primer perfector spf 20
  • pressed foundation spf 20
  • whipped foundation spf 20
  • mineral corrector palette spf 20
  • Total eye 3-in-1 renewal therapy  spf 35
  • hydrating mist
Colorescience
Colorescience

Door iedere dag Colorescience aan te brengen op de huid, zal de huid zich op de lange termijn verbeteren. Dit is klinisch aangetoond!

Bij Huid- en Laserkliniek DermaLounge wordt Colorescience na iedere behandeling aangebracht, zodat de huid gecamoufleerd, gevoed en gekalmeerd wordt. Zo gaat u met een fijn gevoel de deur uit.

Colorescience
Colorescience
Colorescience
Colorescience
Colorescience
Colorescience

Bent u op zoek naar make-up welke uw huid verbetert en mooier maakt? Neem dan contact op via het contact formulier voor een vrijblijvend consult. Onze huidtherapeut zal samen met u kijken naar de best passende producten van Colorescience voor uw huid!