Vergoedingen zorgverzekeraar

Huid- en Laserkliniek DermaLounge is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij werken met hoogwaardige medische laser apparatuur. Alle behandelingen worden door een ervaren huidtherapeut uitgevoerd. Zij is lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. Daarbij is zij in het bezit van een AGB code. Veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits u een aanvullende zorgverzekering heeft. Check uw polis bij uw zorgverzekeraar over de hoogte van de vergoeding en of u een doorverwijzing van de huisarts nodig heeft.  Lees hieronder welke behandeling worden vergoed.

Acnetherapie:

Hierbij worden de onzuiverheden verwijderd. Dit kan ook in een combinatie behandeling worden uitgevoerd als het verwijderen van onzuiverheden en een medische peeling en/-of laser. Klik hier voor meer informatie.

Camouflagetherapie: 

Het camoufleren van huidoneffenheden, pigmentvlekken en/- of roodheden in het gelaat. Hierbij wordt er uitleg gegeven hoe de camouflageproducten kan worden aangebracht. Wij maken gebruik van de Colorescience producten. Klik hier voor meer informatie. 

Daarnaast valt het verwijderen van pigmentvlekken en/- of vaatjes door middel van laser ook onder camouflagetherapie. Echter verschilt dit per zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie over het verwijderen van pigmentvlekken. Klik hier voor meer informatie over het verwijderen van vaatjes. 

Definitief ontharen:

Definitief ontharen wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Hierbij geldt alleen ontsierende haargroei in het gelaat. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten over een bepaalde vergoeding? Neem dan contact op met de huidtherapeut, zodat zij u verder kan helpen.