Waarom is een SkinPen microneedling behandeling goed voor mijn huid?

Microneedling is dé effectieve manier om de huidconditie te optimaliseren. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem. De SkinPen is voorzien van een medisch CE Keurmerk en een ISO13485 certificaat. Dit wil zeggen dat de SkinPen doet wat het belooft! De SkinPen werkt hygiënisch, nauwkeurig en veilig.

Hoe werkt microneedling?

De SkinPen bestaat uit 14 naaldjes die minuscule kanaaltjes in de huid maakt. Door het maken van deze kanaaltjes in de huid wordt de huid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor zal de huid er gezonder, elastischer en minder verslapt uitzien. Wat deze behandeling zo compleet maakt is de te gebruiken serum en crème. Beide producten krijgt u mee naar huis. Deze verzorgende crèmes bevatten de juiste antioxidanten en vitamines om de huid een extra boost te geven tijdens en na de behandeling. Zo kunt u thuis de huid verder op de juiste manier verzorgen.

Microneedling is inzetbaar voor:
– acne en acne-littekens
– striae
– grove huidstructuur en-/ of grove poriën
– pigmentvlekken
– huidverslapping
– rimpels
– doffe huidteint

SkinPen-Hilversum-homekit

Is een SkinPen microneedling behandeling iets voor mij?

Tijdens een vrijblijvend consult zal de huidtherapeut de mogelijkheden van de SkinPen microneedling met u bespreken. De huidtherapeut zal uw huid bekijken en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Dit persoonlijke behandelplan is afgestemd op uw verwachtingen en wensen voor uw huid. Zo weet u wat u kunt verwachten en hoeveel behandelingen u nodig zult hebben.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De huidtherapeut reinigt eerst uw huid. Vervolgens stelt de huidtherapeut de SkinPen in op uw huiddikte. De SkinPen maakt minuscule gaatjes in de huid door middel van horizontale en verticale banen op de huid. Deze manier van werken vindt plaats op het gehele gelaat of een ander lichaamsgebied waar u huidverbetering wilt. Na de behandeling ziet de huid er rood uit dat binnen één dag sterk verminderd. De huidtherapeut geeft u advies over hoe u de huid thuis kunt verzorgen om een optimaal resultaat te behalen.

 Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om het gewenste resultaat te behalen zullen er 4 – 6 behandelingen nodig zijn. Hierbij wordt een onderhoudsbehandeling aangeraden.

Wie voert de behandeling uit?

De huidtherapeutische behandelingen zullen alleen door een huidtherapeut worden uitgevoerd. De huidtherapeut is HBO geschoold en is lid van de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten. Zij staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici en is in bezit van een AGB-code.

Wordt een SkinPen microneedling behandeling vergoed?

Een SkinPen microneedling behandeling kan worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Denk hierbij aan acne. Vraag aan uw zorgpolis of u hiervoor in aanmerking komt en hoeveel er wordt vergoed. 

 

Lijkt een SkinPen behandeling u wat? Vraag hieronder een vrijblijvend consult aan

Voor- en na foto's

Resultaten van eigen cliënten middels Microneedling.