fbpx

Wat houdt definitief ontharen in?

Heb jij ongewenste haargroei en wil je hier vanaf? Dan is een behandeling definitief ontharen dé uitkomst. Door middel van lichtpulsen absorberen de haartjes de energie en deze veroorzaken schade aan het haarzakje. Hierbij is het wel van belang dat de haren genoeg pigment bevatten. Helaas kunnen blonde, grijze en rode haren niet behandeld worden. Als er een behandeling mogelijk is voor u kleur haar dan betekent dat automatisch dat ook elk lichaamsdeel kan worden behandeld. Dus afhankelijk van uw wensen kunt u geheel haarvrij worden gemaakt wat een hoop tijd en energie zal schelen.

Definitief ontharen

Hoe ziet een behandeling definitief ontharen eruit?

Voorafgaand de behandeling vindt er een intakegesprek met de huidtherapeut plaats. Hierbij geeft de huidtherapeut alle informatie over definitief ontharen en beantwoordt zij al uw vragen.

Tijdens de behandeling wordt er een laag gel op de huid aangebracht die het licht van de laser beter de huid in geleidt. Het afgeven van de energiestralen zult u ervaren als een elastiekje tegen de huid. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en warm aanvoelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen heeft u nodig om definitief ontharen? Gemiddeld bereikt men een haarreductie van 70% tot 95%. De haartjes die overblijven zullen vele malen dunner en zachter zijn dan voor het behandelingstraject. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen voor het gelaat en 8-10 behandelingen voor het lichaam nodig.

Wie voert de behandeling uit?

Door wie wordt de definitief ontharen behandeling uitgevoerd? Onze huidtherapeut voert alle behandelingen uit. Deze is HBO geschoold en is lid van de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten. Daarbij staat zij ook ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en is in bezit van een AGB-code.

Wil jij ook niet meer scheren en zo snel mogelijk een gladde huid? Plan dan hier een vrijblijvend consult in! We kunnen u uiteraard ook helpen met alle vragen die u misschien heeft. Zo wordt het helemaal duidelijk wat u kunt verwachten.